Voor het uitvoeren van een campagne voor bewegwijzering, straatreclame of gedragsbeïnvloeding kunnen verschillende duurzame technieken worden toegepast.

Welke vorm het beste geschikt is voor uw campagne, hangt af van een aantal factoren. De ondergrond is sterk bepalend, evenals de weersomstandigheden en de periode dat de reclame-uiting zichtbaar moet blijven. Hieronder worden de verschillende technieken duideljk omschreven:

 

Melkverf graffiti

Melkverf is een natuurverf op basis van melkeiwit, kalk, klei en natuurlijke pigmenten. De uitingen worden geplaatst met een speciale compressor en een kunststof sjabloon. 

Regen graffiti

Regen graffiti. Een andere techniek die we af en toe gebruiken is die met regen graffiti. Hierbij worden de uitingen geplaatst met een onzichtbare, milieuvriendelijk coating. 

Krijt graffiti

Hierbij maken we gebruik van milieuvriendelijk kalk- of krijtverf. Deze verf bestaat uit vrijwel alleen water en kalk en bevat geen stoffen die schadelijk zijn voor mens, dier of milieu. 

Reverse graffiti

Bij reverse graffiti wordt d.m.v. een speciale hogedrukreiniger, onbehandeld water en een kunststof sjabloon, een afbeelding of tekst op de stoep 'gespoten'.