Voordelen Cleanadvertising

Prikkelend


Cleanadvertising is eind 2010 gestart en we hebben sindsdien al enkele duizenden Cleanads geplaatst. We zijn een praktisch en flexibel ingesteld, no-nonsense mediabureau en kunnen snel en effectief elke mogelijke campagne voor u uitvoeren.

Door gebruik te maken van de diensten van Cleanadvertising bent u verzekerd van een reclamecampagne met impact! De consument wordt door de meeste huidige vormen van outdoor reclame niet meer geprikkeld. Er is eenvoudig te veel van hetzelfde. De diensten van Cleanadvertising zijn nieuw, opvallend, duurzaam en vrijwel overal toepasbaar. Wij bieden met onze technieken een milieuvriendelijk en betaalbaar alternatief voor de traditionele outdoor reclame.

Hoge ROI


We kunnen de outdoor reclame-uitingen plaatsen direct bij uw doelgroep, omdat we niet afhankelijk zijn van de beschikbare traditionele reclameruimte. Hierdoor kan uw beschikbare budget veel effectiever en doeltreffender ingezet worden.

Samen met u bespreken we uw wensen en onze mogelijkheden, om zo goed mogelijk de beste locaties en het aantal te plaatsen uitingen voor de campagne te bepalen.We kunnen u dan een passende offerte aanbieden voor een reclamecampagne op maat. Niet alleen voor grote bedrijven met een ruim budget, maar ook kleine en middelgrote bedrijven kunnen, door zorgvuldig geselecteerde locaties, een efficiënte en betaalbare campagne door Cleanadvertising laten uitvoeren.
De Cleanads blijven soms tot meerdere maanden duidelijk zichtbaar. Deze unieke reclamevorm zorgt door zijn vorm, betaalbaarheid, doelgerichtheid en looptijd voor een hoge return on investment.

Flexibel


We kunnen op bijna iedere locatie binnen of buiten Nederland voor u aan de slag. Eventueel binnen een week na aanvraag uw reclameboodschap op de plaats die voor u belangrijk is. Of het nu tien reclame-uitingen zijn in een enkele stad, of duizend stuks door heel Nederland of daarbuiten.

Vrijwel iedere gewenste afbeelding of tekst kunnen we geschikt maken voor een sjabloon. Na uw eerste aanvraag nemen wij direct contact met u op, om uw wensen zo goed mogelijk in kaart te brengen. Het ontwerp van de mal door ons laten maken is mogelijk. Wij kunnen ook uw ontwerp aanpassen en het geschikt maken om te laten snijden. Omdat we een ruime ervaring hebben in het selecteren van de geschikte locaties, kunnen we u goed adviseren over het aantal Cleanads dat optimaal zou zijn voor de campagne. Door ons brede netwerk kunnen we snel schakelen en zo nodig, bij grotere opdrachten meerdere teams inzetten om de Cleanads snel en vakkundig te plaatsen.

Milieuvriendelijk


Alle door ons geplaatste CleanAds zijn, door de gebruikte materialen en technieken, niet schadelijk voor mens, dier of milieu en dus vrij van oplosmiddelen, chemische bestanddelen en giftige stoffen.

We maken zoveel mogelijk gebruik van onbehandeld grondwater en biobrandstof. Het voor de mallen gebruikte metaal kan, na voltooiing van de campagne, eventueel weer gerecycled worden. Hierdoor kunnen we vrijwel klimaatneutraal werken. Cleanadvertising compenseert de resterende CO2 uitstoot via Groenbalans. Het milieuvriendelijke karakter van deze mediavorm draagt hierdoor positief bij aan het imago van uw product of merk.