Krijt graffiti

Hierbij maken we gebruik van milieuvriendelijk kalk- of krijtverf. Deze verf bestaat uit vrijwel alleen water en kalk en bevat geen stoffen die schadelijk zijn voor mens, dier of milieu. 

brasschaat home

De uitingen worden geplaatst met een speciale compressor en een kunststof sjabloon. De krijt graffiti uitingen blijven, afhankelijk van de samenstelling van de verf, het weer en passanten, enkele dagen tot meerdere weken goed zichtbaar. Krijt graffiti uitingen verdwijnen door slijtage en de weersinvloeden. Krijt graffiti direct bij de doelgroep!

Door gebruik te maken krijt graffiti is het mogelijk uitingen te plaatsen op locaties waar traditionele signing of reclame vaak niet toepasbaar is.

Bijvoorbeeld: drukke winkelstraten, scholen, stations, bus en tramhaltes, pinautomaten, parkeerautomaten, oversteek plaatsen, etc. Krijt graffiti of kalkverf graffiti blijft, afhankelijk van de ondergrond en traffic, gemiddeld 2-6 weken duidelijk zichtbaar.

Krijt graffiti: duurzame signing!

Krijtverf graffiti is milieuvriendelijke techniek, geschikt om grond-uitingen voor gedragsbeïnvloeding, bewegwijzering of straatreclame te plaatsen.

Duurzaam, omdat de gebruikte materialen onschadelijk zijn voor het milieu, en er maar 1 sjabloon gebruikt wordt waarmee een onbeperkt aantal uitingen gemaakt kunnen worden. Voor het maken van de krijt graffiti uitingen is verder alleen een speciale compressor en krijtverf nodig, zonder toevoegingen of oplosmiddelen.

Het kunststof sjabloon kan na afloop gerecycled worden.

Dus minimale impact op het milieu en maximale impact voor uw boodschap!

Door krijtverf graffiti te gebruiken voor uw campagne zal uw merk, dienst of product positief onder de aandacht van de doelgroep gebracht worden, door het milieuvriendelijke karakter van deze vorm van signing.

Krijt graffiti: hoe, wat en waar?

Samen met u bepalen we hoe we een krijt graffiti campagne het beste kunnen uitvoeren. Afhankelijk van het budget, het doel en de grootte van het gebied bepalen we eerst hoeveel uitingen er moeten worden geplaatst.

Daarna wordt het ontwerp voor het sjabloon gemaakt. Vrijwel iedere afbeelding of tekst mogelijk, maar het is wel belangrijk het ontwerp zo eenvoudig mogelijk te houden. Waar we de krijt graffiti uitingen kunnen plaatsen is afhankelijk van het doel van de campagne, ondergrond en, goede smaak en respect.

  • Krijt graffiti of kalkverf graffiti is een vorm van guerrilla marketing. Daarom kan het nodig zijn een vergunning of ontheffing aan te vragen.
  • krijt graffiti of kalkverf graffiti blijft ongeveer twee weken, tot soms tot wel 2 maanden zichtbaar.
  • Een sjabloon voor krijt graffiti is gemiddeld ca. 1,5 m2. Andere afmetingen zijn natuurlijk mogelik.
  • Bij krijt graffiti of kalkverf graffiti is het mogelijk om met kleuren te werken.
  • De campagne wordt meestal ‘s nachts of vroeg in de ochtend uitgevoerd om overlast te voorkomen en snel en veilig te kunnen werken.

plakband home