Om het 50-jarig bestaan van Aviko, in juni 2012,aan te kondigen bij medewerkers en klanten, zijn door het hele land diverse kalkverf uitingen aangebracht. Van Lomm, Limburg, tot Warffum, Groningen, zijn bij diverse fabrieken en kantoren de ads in twee kleuren geplaatst.

Lees meer

Cleanadvertising mocht mee werken aan het project "alcoholvrije school" voor de stichting FrisValley. Voor de stichting plaatsten we bij meerdere scholen op de Veluwe het logo op de schoolpleinen in twee kleuren krijtverf. Met deze campagne hoopt FrisValley het alcoholgebruik onder jongeren verder terug te dringen.

Lees meer

Voor verhuurbedrijf Boels mocht Cleanadvertising krijtverf ads plaatsen tijdens twee wielerklassiekers in België. Bij de Waalse Pijl en Luik-Bastenaken-Luik hebben we ongeveer twintig twee-kleurige krijtverf ads geplaatst van 1,5x3 meter. Het doel was dat ze op tv te zien zouden zijn, op de camerabeelden vanuit de helicopter en vanaf de motor. Dat doel is ruimschoots gehaald!

Lees meer

In/voor de gemeente Doetinchem hebben we een campagne uitgevoerd met een 40-tal krijtverf uitingen. De gemeente wil op deze manier hun zonnepanelenplan onder de aandacht brengen bij de inwoners.

Lees meer

In augustus 2017 hebben we voor de gemeente Amsterdam mooie krijtverf bewegwijzering mogen plaatsen, om de fietsers op het juiste pad te houden. Tijdens de veranderingen rondom het Amstelstation was het, voor hun eigen veligheid, zeker nodig de fietsers de goede route te laten nemen.

Lees meer

Op 15 oktober 2013 is het nieuwe hotel/restaurant/bar en kunstgalerie 5&33 aan de Martelaarsgracht in Amsterdam geopend. Voorafgaand aan de opening heeft Cleanadvertising ruim 100 reverse graffiti ads aangebracht door heel Amsterdam om zo, op een ludieke wjze, bewoners en toeristen te verleiden eens een kijkje te gaan nemen.

Lees meer

Voor de Gemeente Amersfoort ongeveer 50 stuks reverse graffiti geplaatst. De gemeente wil op deze manier graag de burgers waarschuwen alert te zijn op verdachte situaties.

Lees meer

In Groesbeek is op 15 mei het Avonturenbos geopend. Het Avonturenbos is een avontuurlijke speeltuin. Dus zonder speeltoestellen, maar met attributen van natuurlijke materialen. Cleanadvertising plaatste door het dorp een 20-tal reverse graffiti uitingen ter gelegenheid van die opening.

Lees meer

Om aandacht te vragen voor hun nieuwe album, hebben we voor heavy metalband BodyCount een straatreclame campagne uitgevoerd. In Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Eindhoven hebben we 40 reverse graffiti uitingen geplaatst.

Lees meer

We hebben in opdracht van het Dagblad van het Noorden ca. 200 reverse graffiti ads geplaatst in het noorden van het land, om de mensen welkom thuis te heten, na de zomervakantie. De milieuvriendelijke reclame-uitingen zijn te vinden in Groningen, Emmen, Assen, Hoogeveen, Delfzijl en nog een andere aantal steden.

Lees meer

Voor Daisycon hebben we een aantal reverse graffiti ads geplaatst bij de Heineken Experience in Amsterdam, tijdens een voorlichtingsdag van een concurrent. De uitingen waren op weg naar, en direct voor de HE geplaatst. Daisycon is één van de populairste online marketeers van dit moment. Ze helpen ondernemers en bedrijven meer omzet te genereren uit hun online aanbod.

Lees meer

Voor de glasvezel- en energie-leverancier Edutel hebben we ruim 70 reverse graffiti uitingen mogen plaatsen in de wijk Woensel, bij Eindhoven. Om zo meer klanten te werven voor hun diensten.

Lees meer

Flowstudent is een jong bedrijf dat scholieren ondersteund bij het maken van hun huiswerk. Om het bedrijf te promoten en zo meer kanten te genereren bracht Cleanadvertising ruim 60 reverse graffiti ads aan in Zoetermeer, Vlaardingen en Gouda. De ads zijn o.a. geplaatst bij scholen, sportclubs en supermarkten.

Lees meer

In november 2010 hebben we een reverse graffiti campagne uitgevoerd voor Masters Blu-Ray, een onderdeel van Fox.In Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Den Haag, Tilburg, Breda en Zwolle werden meer dan 500 CleanAds geplaatst. Het doel was de verkoop van films op Blu-Ray te stimuleren met een landelijke, milieuvriendelijk campagne. 

Lees meer

Studenttehuur.nl is een jong befrijf dat studenten aan een tijdelijke baan kan helpen in de Randstad. We hebben in Amsterdam een reverse graffiti campagne voor hen mogen uitvoeren.

Lees meer

Voor het merk Apple Bandit een mooie opdracht mogen uitvoeren. Ruim 100 reverse graffiti uitingen geplaatst in Leeuwarden, Amsterdam, Utrecht, Venray, Groningen, Rotterdam, Scheveningen, Arnhem en Terneuzen.

Lees meer

In Drachten enkele tientallen reverse graffiti uitingen geplaatst voor KPN, om TV van KPN te promoten.

Lees meer

Cleanadvertising op herhaling in Utrecht. Woningcorporatie Portaal was enthousiast over de groene reclamecampagne najaar 2011 en vroeg ons opnieuw 50 reverse graffiti ads in Utrecht te plaaten.

Lees meer

Meerdere jaren achter elkaar de Ik Val Op! fietsverlichtingscampagne moegen uitvoeren in het buitengebied van Groningen en Drenthe. De uitingen worden met krijt of met melkverf geplaatst en blijven zo meerdere weken duidelijk zichtbaar.

Lees meer

In het winkelcentrum Stadshagen mooie krijtverf graffiti geplaatst, om zo de fietsers duidelijk te maken waar ze de fiets moeten parkeren.

Lees meer

Voor kennisbank Schulick van Wolters Kluwen een mooi opdracht mogen uitvoeren. Bij ieder gemeentehuis in Nederland een reverse graffiti uiting geplaatst. ruim 380 stuks geplaatst door heel NL!

Lees meer

Ruim 120 reverse graffiti uitingen aan mogen brengen in de Vechtstreek. Dit om hun klanten te informeren over de Coopratie weken in de regio.

Lees meer

We hebben voor de OBA meerdere jaren achterelkaar mooie reverse graffiti campagnes mogen uitvoeren. Enkele honderden uitingen zijn geplaatst bij zowel basisscholen als het voortgezet onderwijs.

Lees meer

Protest d.m.v. een melkverf graffiti campagne van de winkeliersvereniging Vleuterweide tegen het verkeersbeleid en slechte bereikbaarheid van het centrum

 

Lees meer

 Om de bezoekers van het Escamp festival in het Zuiderpark in Den Haag de weg te wijzen hebben we een 20 tal melkverf graffiti uitingen geplaatst.

Lees meer

Voor de winkeliersvereniging van Stadshagen, Zwolle mooie krijtverf uitingen geplaatst om zo de fietsers er op attent te maken dat het daar geen parkeeplaats is.

Lees meer

Voor telecom-aanbieder Telecombinatie hebben we in februari 2017 een mooie grote opdracht mogen uitvoeren. Ruim 1200 reverse graffiti uitingen zijn geplaatst inca 100 steden en dorpen door heel Nederland.

Lees meer