Straatreclame

De door ons gebruikte technieken zijn zeer goed inzetbaar voor een tijdelijke straatreclame campagne. Onze milieuvriendelijke signing wordt vaak ingezet op locaties in de publieke ruimte waar andere vormen van communicatie misschien niet mogelijk zijn.

zachtwater home

Hoe?

De straatreclame uitingen kunnen met verschillende milieuvriendelijke technieken aangebracht worden: reverse graffiti, krijt graffiti, melkverf graffiti of regen graffiti.

We kunnen door gebruik te maken van deze tijdelijke en creatieve uitingen op de stoep of muur, in de vorm van korte teksten, pictogrammen, pijlen, etc.. perfect een straatreclame-campagne uitvoeren in de openbare ruimte.

Werkwijze

Vanaf het eerste contact denken we graag met u mee! Om de juiste keuze voor de signing te maken is het belangrijk dat we weten wat het doel van de straatreclame campagne is. Zo kunnen we samen bepalen wat de beste aanpak is. 

We maken dan ontwerpen voor de te plaatsen uitingen, bepalen samen met u de gewenste techniek, looptijd en juiste locaties voor deze boodschappen. Nadat de datum van uitvoering vastgesteld is kunnen wij de werkzaamheden inplannen en uitvoeren. Direct na uitvoer ontvangt u een rapportage van de verrichte werkzaamheden en duidelijke foto’s van de uitingen met gps-coördinaten. Hierdoor kunt u precies zien of alles netjes en op de juiste locatie is geplaatst.

bandithome