Gedragsbeïnvloeding

Soms is het nodig zijn om mensen op een positieve manier te wijzen op minder gewenst gedrag of gewoontes. Tijdelijke en creatieve gedragsbeïnvloeding kan dan voor een gedragsverandering zorgen waardoor onze samenleving veiliger en prettiger wordt. 

NOP home

Hoe?

Proberen op een positieve manier het gedrag van mensen te beïnvloeden door gebruik te maken van tijdelijke en creatieve uitingen op de stoep of muur, in de vorm van korte teksten, pictogrammen, pijlen, etc.

De uitingen kunnen met verschillende technieken aangebracht worden: reverse graffiti, krijt graffiti, melkverf graffiti of regen graffiti. Onderaan de pagina staan deze omschreven.

Deze signing kan heel gericht geplaatst worden op locaties waar andere vormen van communicatie misschien niet mogelijk zijn, of juist ter ondersteuning hiervan.  Door deze boodschap positief, kort, eenvoudig en herkenbaar te maken is het doel voor iedereen duidelijk en zal het ook sneller het juiste effect hebben.

Werkwijze

Vanaf het eerste contact denken we graag met u mee! Om de juiste keuze voor de signing te maken is het belangrijk dat we weten wat het probleemgedrag is en wat het gewenste effect is. Zo kunnen we samen bepalen wat de beste aanpak voor de gedragsbeïnvloeding is.

 We maken dan ontwerpen voor de te plaatsen uitingen, bepalen samen met u de gewenste techniek, looptijd en juiste locaties voor deze boodschappen. Nadat de datum van uitvoering vastgesteld is kunnen wij de werkzaamheden inplannen en uitvoeren. Direct na uitvoer ontvangt u een rapportage van de verrichte werkzaamheden en duidelijke foto’s van de uitingen met gps-coördinaten. Hierdoor kunt u precies zien of alles netjes en op de juiste locatie is uitgevoerd.

 

relaxt home