Melkverf graffiti

Melkverf is een natuurverf op basis van melkeiwit, kalk, klei en natuurlijke pigmenten. De uitingen worden geplaatst met een speciale compressor en een kunststof sjabloon. 

ikvalop home2

Door gebruik te maken van melkverf graffiti is het mogelijk uitingen te plaatsen op locaties waar traditionele signing of reclame vaak niet toepasbaar is. Bijvoorbeeld: drukke winkelstraten, scholen, stations, bus en tramhaltes, pinautomaten, parkeerautomaten, oversteek plaatsen, etc. Melkverf graffiti blijft, afhankelijk van de ondergrond en traffic, gemiddeld 1-4 maanden duidelijk zichtbaar.

Melkverf graffiti: duurzaam

Melkverf graffiti is milieuvriendelijke techniek, geschikt om grond-uitingen voor gedragsbeïnvloeding, bewegwijzering of straatreclame te plaatsen. Duurzaam, omdat de gebruikte materialen onschadelijk zijn voor het milieu, zonder toevoegingen of oplosmiddelen, er maar 1 sjabloon gebruikt wordt waarmee een onbeperkt aantal uitingen gemaakt kunnen worden. 

Deze techniek lijkt sterk op die van krijtverf. Melkverf is een natuurverf op basis van melkeiwit, kalk, klei en natuurlijke pigmenten. Deze verf wordt in poedervorm geleverd en bevat uitsluitend biologisch afbreekbare ingrediënten. De levensduur van de melkverf graffiti uitingen is wat langer dan die met krijtverf, wat deze verf geschikt maakt om te gebruiken voor campagnes die meerdere maanden zichtbaar moeten zijn. Het kunststof sjabloon kan na afloop gerecycled worden. Dus minimale impact op het milieu en maximale impact voor uw boodschap!

Door melkverf graffiti te gebruiken voor uw campagne zal uw merk, dienst of product positief onder de aandacht van de doelgroep gebracht worden, door het milieuvriendelijke karakter van deze vorm van signing.

Melkverf graffiti: hoe?

Samen met u bepalen we hoe we een melkverf graffiti campagne het beste kunnen uitvoeren.Afhankelijk van het budget, het doel en de grootte van het gebied bepalen we eerst hoeveel uitingen er moeten worden geplaatst.

Daarna wordt het ontwerp voor het sjabloon gemaakt. Vrijwel iedere afbeelding of tekst mogelijk, maar het is wel belangrijk het ontwerp zo eenvoudig mogelijk te houden. Waar we de melkverf graffiti uitingen kunnen plaatsen is afhankelijk van het doel van de campagne, ondergrond en, goede smaak en respect.

Melkverf graffiti: feiten!

  • Melkverf graffiti of melk graffiti is een vorm van guerrilla marketing. Wel is het in sommige gevallen mogelijk om hiervoor een vergunning of ontheffing aan te vragen.
  • Melkverf graffiti blijft ongeveer 4 weken, tot soms tot wel 4 maanden zichtbaar.
  • Een sjabloon voor melkverf graffiti is gemiddeld ca. 1,5 m2. Dit formaat past hierdoor op vrijwel iedere stoep en is in 1 gedeelte ook nog goed hanteerbaar. 
  • Bij melkverf graffiti is het mogelijk om met kleuren te werken. Dit zijn dan wel natuurlijke pigmenten en dus geen primaire kleuren.
  • Een melkverf graffiti campagne kan het hele jaar en zeven dagen per week ingepland worden, afhankelijk van de weersomstandigheden.

laren home