Alle door ons gebruikte signing technieken zijn duurzaam en dus onschadelijk voor mens, dier en milieu. Dit maakt dat reverse graffiti, krijt graffiti, melkverf graffiti en regen graffiti uitingen zeer geschikt zijn voor het uitvoeren van de onderstaande campagnes.

Straatreclame

De door ons gebruikte technieken zijn zeer goed inzetbaar voor een tijdelijke straatreclame campagne. Onze milieuvriendelijke signing wordt vaak ingezet op locaties in de publieke ruimte waar andere vormen van communicatie misschien niet mogelijk zijn.

Bewegwijzering

Onze diensten voor duurzame bewegwijzering worden vaak ingezet waar tijdelijke routing nodig is en de voorkeur heeft boven normale verkeersborden. Bijvoorbeeld  signing voor omleidingen, open dagen, evenementen, winkelopeningen of -verhuizingen en dergelijke.

Gedragsbeïnvloeding

Soms is het nodig zijn om mensen op een positieve manier te wijzen op minder gewenst gedrag of gewoontes. Tijdelijke en creatieve gedragsbeïnvloeding kan dan voor een gedragsverandering zorgen waardoor onze samenleving veiliger en prettiger wordt.