Bewegwijzering

Onze diensten voor duurzame bewegwijzering worden vaak ingezet waar tijdelijke routing nodig is en de voorkeur heeft boven normale verkeersborden. Bijvoorbeeld  signing voor omleidingen, open dagen, evenementen, winkelopeningen of -verhuizingen en dergelijke.

vu home1

Omdat onze bewegwijzering tijdelijk en milieuvriendelijk is, kan het heel goed toegepast worden in de publieke ruimte. Bovendien is het verkeersveiliger en ook minder prominent aanwezig dan de traditionele bewegwijzering met verkeersborden. Deze duurzame signing kan heel gericht geplaatst worden op locaties waar andere vormen van communicatie minder goed toepasbaar zijn, of juist ter ondersteuning hiervan.

Hoe?

We kunnen door gebruik te maken van tijdelijke en creatieve uitingen op de stoep of muur, in de vorm van korte teksten, pictogrammen, pijlen, etc.. perfect een route uitzetten over de openbare weg/stoep of rondom gebouwen.

Door deze boodschap eenvoudig en herkenbaar te maken zal de bewegwijzering prima werken. De uitingen kunnen met verschillende milieuvriendelijke technieken aangebracht worden: reverse graffiti, krijt graffiti, melkverf graffiti of regen graffiti. Onderaan de pagina staan de technieken uitgebreid omschreven.

Werkwijze

Vanaf het eerste contact denken we graag met u mee! Om de juiste keuze voor de signing te maken is het belangrijk dat we weten wat het precieze doel is. Daarna kunnen we samen bepalen wat de beste aanpak voor de bewegwijzering is.

We maken dan ontwerpen voor de te plaatsen uitingen, bepalen samen met u de gewenste techniek, looptijd en juiste locaties voor deze boodschappen. Nadat de datum van uitvoering vastgesteld is kunnen wij de werkzaamheden inplannen en uitvoeren. Direct na uitvoer ontvangt u een rapportage van de verrichte werkzaamheden en duidelijke foto’s van de uitingen met gps-coördinaten. Hierdoor kunt u precies zien of alles netjes en op de juiste locatie is uitgevoerd.

hva B