Over Cleanadvertising

Cleanadvertising is een outdoor mediabureau, gespecialiseerd in het aanbrengen van tijdelijke, duurzame signing voor gedragsbeïnvloeding, bewegwijzering en straatreclame. 

We zijn gestart in 2010 en we brengen inmiddels enkele duizenden grond-uitingen per jaar aan voor overheden, instellingen, stichtingen, gemeentes en ondernemers door heel Nederland en daarbuiten.

Bij Cleanadvertising plaatsen we, met duurzame technieken en materialen, opvallende straat-uitingen en kunnen hiermee uw boodschap, product of merk op een milieuvriendelijke en positieve manier onder de aandacht brengen.

We gebruiken hiervoor vier verschillende technieken en materialen: Krijt graffiti, melkverf graffiti, regen graffiti en reverse graffiti. Deze opvallende vorm van signing is bijzonder effectief, omdat gebruik gemaakt kan worden van locaties in de openbare ruimte die vaak niet voor traditionele reclame toegankelijk zijn. De impact van de campagne wordt vaak nog versterkt door aandacht van andere media, zoals tv, krant en social media.

De afbeeldingen blijven afhankelijk van de omstandigheden, de gebruikte techniek en ondergrond, gedurende een periode van enkele dagen tot soms wel 3 maanden goed zichtbaar.

doelen

Reverse graffiti, krijt graffiti, melkverf graffiti en regen graffiti uitingen zijn duurzame technieken die zeer geschikt zijn voor het uitvoeren van de onderstaande campagnes.

  • Gedragsbeïnvloeding. Onze technieken en diensten worden steeds vaker ingezet bij probleemgedrag in de openbare ruimte. Om zo op een positieve en creatieve wijze te zorgen voor gedragsverandering van passanten of bewoners op locaties waar dit wenselijk is. 

kalmaan home

  • Bewegwijzering. De door ons gebruikte technieken zijn allemaal duurzaam en tijdelijk. Daarom zijn ze ook ideaal om te gebruiken als bewegwijzering, o.a voor evenementen, open dagen, etc.

escamp home

  • Straatreclame. Onze technieken zijn zeer geschikt voor straatreclame. Om op de juiste plek, bij de juiste doelgroep je product of dienst op een tijdelijke en milieuvriendelijk manier onder de aandacht brengen.

zachtwater home